Copa d’Espanya A Sub15-Sub21 || Tortosa
5 mins read

Copa d’Espanya A Sub15-Sub21 || Tortosa

El N.T.Priorat Tortosa, la federació catalana, l’espanyola i Tortosa Esport han organitzat la XII Copa Internacional Ebrenca (Copa Espanya Infantil) que s’ha realitzat aquest dissabte, 12 de gener del 2019 on hi han assistit els següents judokes, que es van desplaçar divendres cap allà acompanyats de Marc Esbrí. (l’endemà també hi era Paco Franco):

CATEGORIA -42KG
Joan Sánchez va debutar contra Ignat Kopnyayev (MUR), tot i que el judoka del nucli va mantenir el resultat empatat la majoria del temps, va acabar perdent contra el judoka de segon any, que més endavant va quedar tercer. I a repesca, no va perdre per wazari amb Julian Sabater (VAL).

CATEGORIA -46KG
Asier Gallud, primer de tot m’agradaria destacar la competició d’aquest judoka, tot i que al final no es fes amb la medalla. Va guanyar a Aitor Arribas (NAV) i a Jorge Canut (VAL). A semifinals va perdre amb el campió del torneig i actual judoka en primer lloc del rànking nacional, Simon Navaridas (RIO). I per la medalla no va superar a Saif Eddine (BAL).

CATEGORIA -52KG
Eva Romera va guanyar a Carlota Tolosana (ARA) per máxima puntuació. I després al perdre amb Llum Llopis (VAL) es va quedar sense opcions a repesca.

CATEGORIA -55KG
Unai Pérez va quedar en 9a posició. Va guanyar a Adrian Lopez (VAL) al poc de començar i amb un ippon sorprenent. Després va perdre amb el campió de la jornada i primer del rànking nacional: Daniel Robles (MAD) i a repesca va perdre amb Miquel Higueras (ARA).
Alexander Queralt va quedar 7è. Va guanyar a Jesus Alvarez (MAD) al poc d’iniciar el combat. Després, però va realitzar un combat de 7:04 on Nicolas Torrecillas (VAL) que en aquell moment estava com a segon del rànking esp. A repesca va guanyar a Nurdin Abdel (MAD) i després es va topar amb el company de club Kayna Oliveira.
Kayna Oliveira va quedar 3r després d’arribar a quarts i perdre el combat amb Luis Sedano (VAL), a la repesca va guanyar a Hugo Andugar (MUR), al company de club Alexander Queralt i a Jorge Catala (VAL).

CATEGORIA -57KG
Laia Margelí va guanyar a Ana Ferrer (CAT) i després va perdre en un disputadissim combat amb Zoe Iglesias (CAT). I pel combat de bronze va perdre amb Alba Ramos (RIO). 
Vull remarcar que totes les tres rivals van pujar al pòdium tot i haver guanyat a alguna.

CATEGORIA -66KG
Marc Llorens va quedar 3r després de perdre el combat de semis amb Oscar Pajares (CAT), i guanyar el bronze que va disputar amb Ignasi Viralta.
Guillem Berenguer  va començar guanyant dos combats a Eduard Reina (CAT) i Ismael Aleixandre (VAL), i va perdre el tercer contra Oscar Pajares (CAT). A la repesca va perdre contra Oriol Garrido (CAT) i finalment va quedar 5è.
Ignasi Viralta va guanyar a Hugo Traver (VAL), després va perdre contra el que quedaria 1r, Ademar Penalver (VAL). A la repesca, després de guanyar a Eduardo Tigeras (???), va perdre el bronze contra el Marc Llorens, quedant 5è en aquesta competició.

L’endemà, diumenge 13, van competir els júniors:

CATEGORIA -52KG
Maria Pérez va quedar 7a després de guanyar el primer combat contra Miriam Lopez (BAL) i perdre quarts contra Silvia Arribas (NAV). En la repesca va perdre contra Julia Camerano (ARA).

CATEGORIA -57KG
Marta Albiach va quedar 7a. Va guanyar els dos primers combats contra Marta Campuzano (CLM) i Aitana Guerrero (VAL), i va perdre quarts contra Claudia Wensell (MAD), finalment va perdre el combat de repesca amb Adriana Rodriguez (VAL).

CATEGORIA -60KG
Jordi Ferré va lliurar fins a quarts on va perdre contra Pau Santacreu (CAT), en el combat de repesca va perdre contra Arnau Masdeu (CAT).

CATEGORIA -63KG
Ivet Tella va quedar 7a. Va perdre quarts contra Susana Tafalla (ARA) i va perdre la repesca contra Cristina Juarez (CAT), que despès acabaria quedant tercera.
Aakriti Dasgupta va quedar 2a, després de guanyar a Lara Martin (MAD) i a Angels Rodriguez (CAT), va perdre la final amb Maria Ramos (VAL), que anava primera al ranking. 

CATEGORIA -73KG
Jon Navarro va guanyar a Eduardo Rosas (ARA) i a Joel Rosell (PAN) i va perdre a quarts amb Aitor Goikoetxea (VAL). Finalment perd la repesca amb Sergiu Dan (CAT).
Marc García va quedar 5è, va guanyar a Aaron Garcia (GAL), a Moussa Macalou (ARA) que anava segon al ranking i va quedar tercer, i a Miguel Sanz (VAL). Després va perdre repesca amb Artur Xargay (CAT).

Aqui tenim els podis de la competició:

Podi -63kg Júnior:

Aakriti Dasgupta, 2a classificada.

Podi -55kg Infantil:

Kayna Oliveira, 3r classificat.

Podi -66kg Infantil:

Marc Llorens, 3r classificat.

Podeu trobar les fotografies fent click aqui.