Copa d’Espanya Cadet A || Hondarribia
3 mins read

Copa d’Espanya Cadet A || Hondarribia

Fronton Jostaldi, un any més, ha estat el pavelló que ha acollit aquesta cita. I un any més, els judokes del Nucli de Tecnificació Barcelona Nord hi han assistit sota la responsabilitat de Marc Esbrí.

Cap allà les 9:00h van començar els -66kg (tatami 1), -55kg (t.2); cap allà a les 11:30h -48kg (t.1), -63kg (t.3) i -50kg (t.4); sobre les 13:30h, -70kg (t.2) i -81kg (t.3).

CATEGORIA -48KG
Alba Martínez: Va començar guanyant a Intza Etxeberria (VAS), tot i que després va perdre amb Maria Teno (MAD) i es va quedar sense repesca, ja que, la madrilenya no va arribar a semis.

CATEGORIA -50KG
Jan Marín: ha perdut el seu primer encontre amb Airam Rodriguez (CAN) i s’ha quedat sense opcions de repesca.
Igual li ha passat a Joan Felguera al perdre amb Alex Scofield (ARA).
Álvaro Sánchez a diferencia dels seus companys de club i pes, ha guanyat a Juan Jose Quintero (AND), però després no ha superat a Sergio Barbe (GAL).

CATEGORIA -55KG
Gerard Cuartilla: ha debutat per primer cop en una Copa d’Espanya davant de Daniel Martin (MAD).

CATEGORIA -63KG
Ivet Tella: va debutar guanyant amb Ana Maria Lopez (MUR) i a Julia Del Val (MAD). Va perdre octaus amb Eva Pérez (RIO) qui va quedar 3a.
Lluna Navarro: va perdre amb Laura Rivera (ARA) i no va poder repescar al aquesta com la riojana, caure a quarts.

CATEGORIA -66KG
Alex Herrero: ha superat els seus tres primers combats Daniel Ribas (BAL), Mario Herrero (VAS) i a Juan Francisco Dorado (MAD). A caigut a quarts davant d’Unai Merino (VAS) qui ha quedat 2n i sortia com a cap de sèrie. A repesca a caigut amb Maximo Domingo Pina (GAL).
Cillian Magourty: ha perdut davant d’Anxo Novo (GAL).
Albert Gonzalez: tampoc va tenir molta sort i va perdre amb Rodrigo Perez (ARA).
Adrià Rey: va guanyar a Bruno Hong (VAS) i després de 7’39” va perdre amb Juan Santas (VAL) qui va quedar en primera posició. A repesca va guanyar a Jon Goikoetxea (NAV) i Javier Donglong Garcia (ARA).  Després es va topar amb Zigor Carrera (RIO), que el va deixar fora de la competició.
Edu Ferrando: l’últim judoka del NTBN en un pes de 58 judokes: va perdre amb Alfredo Menendez (GAL).

CATEGORIA -70KG
Maria Mas: va perdre amb Iria Pelayo (CTB) i no va repescar.

CATEGORIA -81KG
Gabriel Guillamón: va començar guanyant a Mario Sanmartin (AST) i a Gonzalo Mateos (MAD). Va perdre semifinals amb Acaymo Armas (CAN). I va guanyar el bronze a Joan Broto (CAT). Per tant, va quedar 3r Classificat.
Pol Mor a diferència d’en Guillamón, ell va caure a octaus amb Alejandro Diaz-Flores (MAD).

Pòdium -81kg: Gabriel Guillamón, 3r Classificat.