Stage de Nadal ft. Judo Danes || Castelldefels
1 min read

Stage de Nadal ft. Judo Danes || Castelldefels

Un cop mès, aquest any hem realitzat el stage de Nadal a Castelldefels. El passat dijous 27 de desembre ens vam concentrar a les 8:30h a l’estació de Sants. Hi van assistir alumnes del núcli de 6è de primària a 4t d’ESO.

En arribar a Castelldefels ens vam dirigir al Club de Judo Danes, on vam fer un entrenament de dues hores amb el Judo Danes i el Judo Olèrdola. L’entrenament el va portar David Cabello, a qui altra vegada li donem les gràcies per acollir-nos tant bé. A més aquest any hem tingut la sort de comptar durant aquest entrenament amb Tomas Morales i Laia Talarn (qui va quedar 1a d’Espanya la darrera setmana).

Després de l’entrenament, vam anar cap al parc per tal de dinar tots junts. A continució, despres d’uns minuts de descans, els nostres judoques van jugar tots junts per a fer equip. 

Per últim, els nostres judoques van realitzar el darrer entrenament de la jornada, també dirigit per David Cabello. Finalment, cap a les 20:00h, vam marxar cap a l’estació de tren per tornar a casa despés d’una intensa jornada d’entrenament i convivència.

Podeu veure les fotos del stage fent click aqui.