judoctbn@gmail.com

Escolàpies Llúria

2 mins read

Fa gairebé 30 anys que el Club de Judo de les Escolàpies Llúria i l’Escola caminem plegats. La missió fundacional d’aleshores segueix ben viva avui: formar millors persones a través del judo.

Des d’aleshores, milers de nens de l’escola han passat per l’activitat de judo al llarg d’aquests anys, i han contribuït a posicionar el club de judo i l’escola, com a centre de referència de judo a Catalunya, i fins i tot, a l’Estat. Més d’una trentena de judokes han assolit el Cinturó Negre, i en el nostre palmarès s’hi acumulen més de 70 medalles en Campionats d’Espanya, i 3 participacions en Campionats del Món, entre d’altres. Al Club s’hi han format autèntics noms propis de la Història del Judo Català, com Laia Talarn o Eric Peña, entre d’altres; que han portat el nom de l’Escola arreu del món i han aconseguit medalles en els tornejos més prestigiosos del món.

La nostra activitat no pretén ser un simple esport, sinó una activitat que està alineada amb els valors del projecte educatiu de l’escola, que són aquells que inspiren el Codi Moral del Judo i que des de fa 30 anys els nostres tècnics transmeten a tots els judokes en cada classe.

L’activitat de judo s’ofereix als alumnes de l’escola des de P-3 fins a 2n de batxillerat, amb participació també d’exalumnes que malgrat haver acabat la seva etapa educativa continuen practicant judo a les Escolàpies Llúria.

La UNESCO va declarar el judo com a millor esport inicial formatiu per a nens i joves, de 4 a 21 anys, perquè contribueix a adquirir una educació física integral i afavorint el desenvolupament psicomotriu.

Els nostre objectius prioritaris: la diversió i l’aprenentatge, la promoció de la salut a través de la pràctica esportiva, i la transmissió dels valors del Codi Moral del Judo (respecte, autocontrol, honestedat, amistat, cortesia, honor, coratge i modèstia).

Per seguir l’actualitat del Club pots seguir-nos a l’Instagram @clubjudolluria. Si vols més informació pots consultar-nos a judolluria@gmail.com i a www.judolluria.cat

EQUIP TÈCNIC


    

Inscripció curs 2022-2023

Podeu accedir a la inscripció i a tota la informació de l’inici del curs fen click aqui.


    

Festival 2021-2022