Torneig Internacional “Copa Govern” || Andorra
2 mins read

Torneig Internacional “Copa Govern” || Andorra

Quatre judokes sèniors i vuit júniors del NTBN van anar a Andorra a competir a Andorra el dissabte. Pau Ferrer i Jordi Xancó, eren els responsables de l’equip format per: 

-60kg Miquel Artigas va guanyar el primer combat al treure-li tres shidos al seu rival i després va perdre dos combats.
-66kg Jofre Tella va guanyar un combat de lliga al no presentar-se el seu rival i l’altre el va perdre. Al pasar a eliminatories va caure a primera ronda.
-73kg Marc García va perdre el primer i es va quedar sense possibilitats de seguir i Jon Navarro va realitzar quatre combats, on va guanyar el primer, va perdre el segon, va guanyar el tercer i va perdre el quart.
-81kg Jose Luis Sánchez va perdre els quatre randoris de lliga i Ruben Garcia, al guanyar els tres combats de lliga va passar com primer, després va perdre i no va tenir opcions a repescar.

-52kg Maria Pérez va perdre els quatre combats de lliga.
-57kg Miriam Rosado, 1a Classificada i Marta Albiach, 3a Classificada.
En aquesta categoria eren una lliga de 5 judokes. On la Miriam va superar els quatre convats amb la maxima puntuació i la Marta va guanyar un dels quatre convats i degut a aquests resultats totes dues van pujar al pòdium.
-63kg Aakriti Dasgupta. en aquest cas eren dos lligues de quatre, on la judoka del nucli va guanyar a l’andorrana Lia Povedano però va perdre davant les dues judokes franceses, fet que no li va permetre pasar a disputar les medalles. 
-70kg Laura Puig va perdre els dos combats de lliga contra les dues judokes que més tard van fer la final.
+78kg Marta Antón, 1a Classificada. Només tenia una rival, només li van caler dos de tres combats per vèncer i colocar-se per davant la judoka francesa.que més tard van fer la final.

Pòdium -57kg: Miriam Rosado i Marta Albiach, 1a i 3a Classificada.

Pòdium +78kg: Marta Antón, 1a Classificada.