Copa d’Aragó Sub15 – Sub18 || Monzalbarba
3 mins read

Aquest cap de setmana del NTBN també han competit els infantils i cadets, aquests però ho han fet a la Copa d’Aragó Infantil i Cadet a Monzalbarba sota la responsabilitat de Paco Franco i Marc Esbrí. Els infantils ho han fet dissabte i els cadets, diumenge. Aquí us deixem amb un mini resum que gràcies a Unai Pérez el grup infantil està més detallat i amb les fotos dels pòdiums dels dos dies fetes per Álvaro Sánchez.

EQUIP NUCLI DE TECNIFICACIÓ BARCELONA NORD INFANTIL

INFANTILS:
-42kg Joan Sánchez i Victor Roche tots dos de primer any infantil i primera vegada sortint a competir fora, van poder sumar combats i agafar experiència. Sánchez va perdre els seus dos combats i Roche va fer tres combats, on en un va sortir victoriós.
-46kg Asier Gallud al igual que els seus companys del pes inferior, va poder sumar minuts de combat, ja que, va realitzar tres però els va perdre.
-52kg Eva Romera la judoka femenina de primer any va realitzar quatre combats dels quals en va guanyar un que li va perpetre pujar al pòdium a recollir la medalla.
-55kg Kayna Oliveira i Unai Pérez van topar-se a la final, després de que el Kayna hagués guanyat tres combats i l’Unai n’hagués guanyat quatre. Després de la final, Kayna va pujar al esglaó més alt del pòdium i l’Unai va quedar 2n Classificat.
-57kg Laia Margeli la judoka va guanyar tres de quatre combats. Va pujar al pòdium al tercer esglaó.
-60kg Biel Castro, un dels novatos de la categoria va poder sumar dos combats i experiència per seguir treballant.
-63kg Daria Queralt tot i quedar 2a classificada va guanyar tres dels cinc combats que va fer. Ja que va pasar segona de la lliga i es va a tornar a creuar amb la mateixa rival a la final.
-66kg Marc Llorens, Guillem Berenguer i Ignasi Viralta els judokes del NTBN han tornat ha pujar al pòdium després de fer-ho la setmana anterior a Catalunya però hi hagut una petita variació en el resultat. Altra vegada, Marc Llorens va fer guanyar 5/5 combats; Guillem Berenguer va realitzar 5 randoris on va perdre davant del Marc; i, Ignasi Viralta va fer quatre, on només va ser superat pels dos judokes del núcli. I en aquest ordre van quedar repartits al pòdium.

Pòdium -52kg: Eva Romera, 3a Classificada.

Pòdium -55kg: Kayna Oliveira, 1r Classificat.