Copa d’Espanya A Infantil i Júnior || Tortosa
5 mins read

DISSABTE – Infantils

Deu foren els judokes del nucli que van assistir a la Copa d’Espanya A Infantil de Tortosa, la majoria de primer any, tot s’ha de dir. Ara a continuació us direm els pesos i els combats que van realitzar:

En el pes més lleguer -38kg teniem a Guillem Martínez qui no va tenir opcions de repesca després de perdre amb Alejandro Serra (VAL). I també a Alvaro Sánchez que va quedar 5è Classificat. Va començar la competició guanyant a Jaime García (ARA) i Elias Sempere (VAL), després va lliurar octaus i va perdre quarts amb Nel Llope (AST). Al caure a repesca es va topar amb Ignat Kopnyayev (MUR) i al guanyar-lo va poder lluitar per la medalla, tot i que al final no va poder ser davant de Raul Fuertes (RIO).

Si anem a la següent categoria -42kg també hi trobem dos judokes: Jan Marin qui va guanyar el primer davant de Joel Lopez (CAT) i després va perdre amb Joel Ibañez (ARA) i no va poder repescar. L’altre judoka del nucli en aquesta categoria va quedar 9è Classificat, estem parlant d’Asier Gallud qui va perdre amb Ahmed Ssahahl (CAT), tot i que no va començar amb bon peu, a repesca va guanyar a Simon Navaridas (RIO) i després va perdre amb Nicolas Torrecillas (VAL) qui més endevant va quedar 3r.

A -46kg estava Unai Pérez qui va perdre amb David Gimenez (VAL) i ja no va tenir opcions a repesca. Si ens pasem 50, arribem a -55kg on si hi havia un altre judoka del nucli: Ignasi Viralta que no va tenir massa sort al perdre el primer amb Francisco Javier Llamas (MUR) i no tenir opcions de repesca. I si anem a -60kg teniem a Guillem Berenguer que a diferencia dels seus companys va realitzar dos combats, però alhora com els seus companys es va quedar sense repesca, els combats van ser contra Jaime Sanchez (ARA) a qui va guanyar i Daniel Esposito (RIO) amb qui va perdre.

I per acabar amb els nois, ens situem a la categoria de -66kg on Diogo Mamai va assolir una 7a posició, ja que, va perdre el seu primer combat davant de Oscar Bermudez (CAT) qui al finalitzar la competició va quedar 3r. A repesca el judoka del BCN Nord va guanyar a Hugo Villacampa (ARA) i després va perdre amb David Blanquez (CAT), fet que no el va permetre seguir competint.

En la categoria assistien dues noies, les dues en -63kg Lluna Navarro qui va realitzar un únic combat contra Lucia Aldeguer (VAL). I Laia Margeli va perdre els seus dos combats amb Aitana Periguell (VAL) i Alba Sanchez (ARA).

IMG_1939
                          Equip NTBN Infantil

DIUMENGE – Júniors

IMG_1951
Equip NTBN Júnior

El primer judoka en començar la jornada de diumenge va ser Jordi Ferré en la categoria de -60kg, el judoka últim any cadet va perdre davant del també català, Pau Casado i no va tenir opcions a repesca ja que el judoka del vital va perdre la següent ronda.

Els següents judokes en sortir van ser els de -66kg; Marc García, encara en edat cadet, va guanyar a Marc Cardona (BAL) però després en un combat molt igualat, i alguna decisió arbitral no favorable que ens va portar perdre al GS davant de Ida Buldain (ARA). El judoka d’aragó va perdre el seu següent randori i això ens va deixar sense repesca. L’altre judoka, aquest sent júnior de primer any, Jofre Tella va perdre per Ippon amb Carlos Bueno (VAL) i a respesca va repetir resultat davant d’Eduardo Rosas (ARA).

Canviant de pes, Jon Navarro encara sent cadet, va competir en la categoria de -73kg va quedar 7è Classificat. El judoka del núcli va guanyar els dos primers combats amb Jose Luis Huerta (ARA) i Jordi Rueda (CAT) successivament. A quarts es va topar amb Iker Blanco (CAT) judoka que va segon al rànking nacional. A repesca tampoc va poder superar a Mikel Babi (PAN).

IMG_1949
Marta Antón (+78kg),                        2a Classificada.

Pel que fa a la categoria femenina, Aakriti Dasgupta, també cadet va competir en el pes de -63kg on hi va realitzar tres combats, el primer el va perdre amb Maria Oliver (BAL), a repesca va guanyar a Cristina Juarez (CAT) i pel combat de bronze va perdre davant de Jazmin Arjona (CAT) i va quedar 5a Classificada.
I pel que fa a Marta Antón de +78kg es va trobar amb una única rival i molt coneguda, Patricia Ferrer (ARA) amb qui va realitzar tres combats, ja que es fa el millor de tres. I la judoka del nucli no tenia el día sembla, tot i això ens vam endur una 2a Classificada.