Copa d’Espanya A Cadet || Hondarribia
2 mins read

Copa d’Espanya A Cadet || Hondarribia

A les 9 del mati ha començat la competició. En el tatami 1 estava ocupat per la categoria de -60kg, un pes on hi havia 57 judokes, 3 d’ells del núcli; Albert Gonzalez, Adrià Rey i Jordi Ferré que tots tres perden el seu combats amb Manuel Ezquerra (ARA), Luis Alfonso Rodriguez (CLE) i Sergio Vergara (NAV) respectivament.

Pel tatami 3, al primer torn hi teniem dos judokes: Joan Felguera a la categoria 50kg, on hi havien un total de 35 competidors, va perdre el primer combat davant de Joan Maiz (VAS). L’altre judoka del tatami va ser Aakriti Dasgupta que va quedar 1a Classificada després de superar a les següents tres rivals; Marta Fuertes (RIO), Maria Poblador (ARA) i Maria Rey (MAD), ja que, a l’anar quarta del ranking, la seva competició començava a quarts.

No gaire lluny, pel tatami 4 ens vam endur la segona i última medalla, també d’or de Marc García en la categoria de -66kg, el judoka veterà del nucli va realitzar cinc combats on va guanyar a Jorge Fleta (VAS), Carlos Gonzalez (CLE), Alejandro Medina (CAN), Unai Merino (VAS) i Pelayo Hidalgo (MAD), fet que el va fer quedar 1r Classificat. En aquest mateix pes hi va competir Àlex Herrero qui va perdre el primer combat amb Pau Angles (ARA).

Pòdium -63kg i -66kg: Aakriti Dasgupta i Marc García, 1rs Classificats.

En el segon torn van competir els nois de -73kg Jon NavarroGabriel Guillamón Pol Mor que no van tenir massa sort al perdre tots els seus primers combats amb els locals Xabat López (VAS), Daniel Espada (VAS) i Unai Posada (VAS) respectivament.

En el tatami dos, teniem a Ivet Tella, judoka del nucli de -57kg que va perdre amb Lucia Sanchez (NAV) per shidos. I pel tatami tres, finalment estava Alba Martínez de -44kg qui va perdre amb Laura Torregrosa (VAL).