Campionat d’Espanya Infantil i Cadet
2 mins read

Campionat d’Espanya Infantil i Cadet

Després d’obtenir un classificat que hi assisteix directe per Copes d’Espanya, un altre per assolir la primera posició al rànking català i dos més per ser repescats per la selecció catalana; quatre han estat els judokes del NTBN que van marxar divendres cap a València per disputar-hi el Campionat d’Espanya en edat escolar.

El programa va ser el següent; dissabte al matí van competir les noies cadets i els dos pesos més grans d’infantils, a la tarda va ser el torn dels nois cadets i dels dos pesos més grans dels nois infantils, i l’endemà, van competir tots els infantils restants.

Per tant, l’Aakriti Dagupta (-57kg) va ser l’encarregada del nucli d’estrenar el pavelló. L’Aakriti va perdre el primer combat contra Alba Juan (MAD) però al arribar la madrilenya a semifinals, va poder repescar. A repesca va guanyar els dos primers randoris davant de Lucia Martín (MUR) i Angela Gil (VAL) però va perdre el pas a lluitar per la medalla, contra Eva Pérez (RIO) i, per això, ens vam quedar amb una 7a posició.

A la tarda va ser el torn de l’infantil Ermias Valls (-66kg) i el cadet Marc García (-66kg). 

El judoka infantil va guanyar el primer combat vs Daniel Delgado (AND) i va perdre el segon amb Sergio Lazaro (MAD). Al caure a repesca va guanyar tres enfrontaments abans de lluitar per la medalla, aquests van ser contra; Diego Reinares (RIO), Soni Pardo (BAL) i Sergio Roldan (MAD). El combat per fer-se amb la medalla no va resultar bé, al perdre amb Illya Timchuk (VAL) i això el va col·locar en una 5a posició.

En el cas del judoka cadet va anar guanyar a Adrián Romero (EXT) i Sergio García (ARA), fins arribar a semifinals, on va perdre davant d’Ernesto Morales (AND). El Marc va caure a lluitar per la medalla de bronze contra Juan Jose Callejas (AND) i al guanyar, va aconseguir una 3a posició.

18426830_10211634405367052_883697830_o
Pòdium -66kg: Marc García, 3r Classificat.

L’endemà hagués estat el torn de  Gabriel Guillamón (-60kg) però dies abans va lesionar-se del genoll i per això no va competir, però va disfrutar de l’experiència amb la selecció.