1 min read

Tournoi International St Cyprien

Divendres a les 18:00h l’autocar ja estava en marxa de camí a Saint Cyprien, la primera i única sortida internacional per als infantils del Nucli de Tecnificació Barcelona Nord. En aquest viatge vam anar acompanyats pel Club Bushido i Claror, dirigits per Noelia i Guillem.

L’endemà a les 7:00h van sortir del camping les noies i els nois de -34 i -38kg, ja que competien pel matí. El segon torn, a les 9:00h estava de camí al pavelló per veure la competició i animar als companys.

Els judokes del primer torn del NTBN foren:

-34kg Guillem Martínez

-38kg Álvaro Sánchez.

-44kg Alba Martínez i Chloé Gonzalez.

-52kg Ivet Tella.

-57kg Lluna Navarro.

Els judokes del NTBN del segon torn foren:

-46kg Joan Felguera.

-55kg Adria Rey i Albert Gonzalez.

-60kg Gabriel Guillamón i Dani Muñoz.

-66kg Alexis Gavilanez, Pol Molina, Pol Mor i Ermias Valls.

Juntament amb els competidors van viatjar Paula Hernandez i Alex Herrero, que estan lesionats, però hi volien assistir. A més de Marc Esbrí i Laura Puig, com a responsables.

La competició no va donar cap resultat pel que fa a medalles, esperem guanyar-les la setmana que ve on els infantils tenen una cita molt més important.

Per la nit hi va haver un sopar de gala amb els diferents païssos i l’endemà a les 10:00h els judokes ja estaven de nou al pavelló per realitzar l’entrenament amb els diferents judokes d’arreu d’Italia, França, Serbia, Kazakistan, Portugal, Espanya, Bèlgica… Aquest va durar dos hores i al finalitzar van agafar l’autocar per arribar abans de les 16:00h a Barcelona.