Super Copa d’Espanya Cadet || Pamplona
3 mins read

Super Copa d’Espanya Cadet || Pamplona

Els judokes cadets del Núcli de Tecnificació Barcelona Nord acompanyats per Marc Esbrí, Ignacio Álvarez i Maria Pérez (qui va fer les fotos de la jornada) van sortir de Barcelona el divendres 15 per anar cap a Pamplona. van sortir de Barcelona a les 16h i van arribar al pesatge a Pamplona a les 21h, un cop tots els judokes van donar el pes van anar a sopar i a descansar per l’endemà.

En la categoria de -50kg Joan Felguera va realitzar un únic combat contra Alvaro Villaespesa (MAD) i no va tenir opcions a repesca.

En la categoria de -60kg van sortir-hi dos judokes del Nucli: Jordi Ferré, qui no va poder remuntar el wazari d’uchi-mata de  Juan Santas (VAL).  L’altre judoka era Adrià Rey que va realitzar un total de tres randoris, dos guanyats i un perdut; Mohamed Douhri (PAN), Andres Delgado (MAD) i Manuel Alonso (ARA).

A -66kg també hem presentat a dos judokes; un veterà i un nou judoka a la categoria cadet. Àlex Herrero va perdre el primer combat davant Alvaro Ochoa (VAS). El veterà del núcli, Marc García va lliurar el primer combat, ja que va segon del rànking, després va lluitar contra Rodrigo Calvo (MAD), Roberto Bertomeu (VAL), Pelayo Hidalgo (MAD) i a semifinals va perdre davant de Javier Pena (MAD), quart del rànking abans d’aquest campionat. Al combat pel bronze va guanyar a Ismael Blazquez (MAD).

Per finalitzar amb els nois, a -73kg Gabriel Guillamón va realitzar dos combats amb Arkaitz Mabanga (VAS) i Mikel Ibañez (MAD). Jon Navarro, en canvi va arribar a quedar 9è Classificat, aquí us deixem els seus combats: Daniel Saludes (MAD) i Ilia Tymchuk (VAL) després va perdre amb el primer del rànking i campió de la super copa, Ion Lopez (GAL). A repesca, va lliurar el primer i després va perdre amb Kindi Ba (CAT).

La més lleugera del nucli, Alba Martínez de -44kg va perdre davant de Silvia Rovira (VAL).

Després, Ivet Tella de -57kg va aguantar fins al Golden Score el seu combat davant d’Aitana Guerrero (VAL).

I ja per acabar a -63kg, Aakriti Dasgupta va ser la judoka del NTBN que va arribar a la final i va quedar 2a Classificada, per carrera de Maria Rey (MAD). Per arribar a aquest lloc va haver de superar a les cinc rivals següents: Soraya Pourzand (MAD), Lucia Medina (VAL), Olatz Etxebarria (VAS), Sara Lopez (GAL) i a Marta Aguirrezabala (VAS).

Aquí us deixem amb els pòdiums:

25244546678_80d1a4e672_o
Pòdium -66kg: Marc García, 3r Classificat.
27333673589_9848dc931f_o
Pòdium -63kg: Aakriti Dasgupta, 2a Classificada.