Super Copa d’Espanya Cadet || Alacant
1 min read

Aquesta vegada només s’han desplaçat dos judokes a la cita, ja que, tots dos busquen els últims punts per anar directes al Campionat d’Espanya que es celebrarà a principis de maig. Els dos judokes que hi han assistit han estat Marc García i Aakriti Dasgupta sota la responsabilitat de Marc Esbrí.

Marc García (-66kg) sortia com a segon cap de seria en el seu pes, per això la seva competició va començar en octaus. El judoka del núcli va guanyar a Ivan Karatayeu (VAL) per ippon, al igual que a Fernando Vega (CAN) i a Jorge Gomez (CLM). A la final es va topar amb Sergio Garcia (ARA) a qui no va poder superar, fet el que va deixar amb el títol de 2n Classificat.

Pòdium -66kg: Marc García, 2n Classificat.

Aakriti Dasgupta (-63kg) també sortia com a segona del rànking però les coses no van acabar de sortir bé, ja que la judoka del NTBN va perdre amb Leyre Roncal (NAV) qui va quedar en tercer lloc, després va guanyar a Ana Maria Lopez (MUR) i a Valeria Torres (VAL). El combat de bronce el va perdre davant de Lucia Medina (VAL). Per tant, una 5a Classificada en -63kg.

Pòdium -63kg: Aakriti Dasgupta, 5a Classificada.