Festivals 2018
8 mins read

Festivals 2018

Aquí us deixem un mini resum de tots els festivals dels clubs i escoles que formen part de JUDO BCN NORD.

Dilluns 28/05 – GRAVÍ: Ja portem dos anys en aquesta escola, i ja en som més, esperem seguir sumant de cara l’any vinent. Però pel que fa aquest any, els monitors (Jordi Duran i Laura Puig) estem molt contents amb els nostres respectius grups. El festival ha estat una mica diferent al de l’any passat, ja que, aquest any no hem fet judo amb els pares. Tot i així ha estat un èxit. Primer van fer els d’infantil i després primària, a l’entremig van fer una petita exhibició la Laura amb l’Ivet Tella. A continuació us deixem un mini resum de les fotos fetes per la Lluna Navarro.


Dissabte 02/06 – ETP CLOT: Aquest any s’han apuntat més nens, senyal de que s’està fent una bona feina. El festival, com tot el curs ha estat dirigit principalment de Marc Esbrí, amb l’ajuda de la Maria Pérez i Edu Ferrando. Aquest festival es va organitzar de la següent manera:

 1. Festival petits.
 2. Intermig: Actuació d’Ivet Tella i Laura Puig.
 3. Festival mitjans.
 4. Festival grans. Que va finalitzar amb un ball al propi estil judoka by Maria Pérez i Roger Gallofré.
 5. Un cop finalizada l’actuació vam fer entrega de cinturons i medalles.

I per finalitzar, volem donar les gràcies per la seva assistència a donar suport a Jon Navarro, Pablo Molinero, Ivet Tella i Laura Puig. I ara si, us deixem amb el mini resum fotogràfic:

https://www.instagram.com/p/BjpWMqhHfUD/?taken-by=judobcn


Divendres 08/06 – CAN CARALLEU: Amb algun canvi respecte l’any passat, el festival ha estat dirigit per les monitores de Can Caralleu: Noelia González, Patricia Monjo i Claudia Poletti.

El grup de petits de la Claudia i la Patricia van encetar aquesta jornada de festival seguits pels petits de la Noelia, qui després va continuar amb els mitjans i va finalitzar amb els grans.

L’actuació dels petits i mitjans es regia per una programació similar: tècniques i randoris tant de terra com de peu i jocs que han realitzat al llarg del curs. I sobre l’actuació dels grans, era bastant diferent i sorprenent, eren tres parelles que ferien judo a distància ja que uns fils màgics els unien i això feia que les titelles fossin projectades pels titellaires.

https://www.instagram.com/p/Bj1hAFHn2QW/?taken-by=judobcn


Dissabte 09/06 – PÉREZ IBORRA: El Judo BCN Nord s’encarrega de totes les activistas extraescolars d’aquesta escola. Al festival hi van anar Pau Ferrer i Paco Franco, però també cal destacar la feina organitzativa de Marc Esbrí.

Pel que fa al festival de judo, van assistir-hi sis dels set judokes que realizen l’extraescolar. No es la primera vegada que es fa festival de judo a l’escola, però si que es la primera que ho fa la monitora Laura Puig qui considera que van fer un festival on els nens van poder ensenyar la majoria de tècniques que han après aquest curs, jocs i valors que han après al llarg d’aquest curs. Van realitzar una actuació de durant 30 min aproximadament i després es va fer entrega dels informes, Carnets de Kyus i nous cinturons. Aquí us deixem un collage resum de la jornada de judo:

https://www.instagram.com/p/Bj3AjndnyoG/?taken-by=judobcn


Dissabte 09/06 – SAGRADA FAMÍLIA: El mateix matí de dissabte es va realitzar el Festival del SAFA dirigit per Marc Esbrí, amb l’ajuda d’Alex Torres, Pablo Molinero i Maria Pérez, i amb el suport de: Jordi Ferré, Jon Navarro, Aakriti Dasgupta, Miriam Rosado, Marta Antón, Marc García i Lluna Navarro (encarregada de les fotos).

El festival va seguir el següent ordre:

 1. Els nens de 3r, 4t, 5è i 6è E.P van realitzar diferents habilitats que han après al llarg del curs, en un circuit.
 2. Actuació nens de 3r i 4t monotoritzats per l’Àlex Torres.
 3. Intermig: Exhibició kata Miriam Rosado i Maria Pérez.
 4. Actuació nens de 5è i 6è d’E.P dirigits per Marc Esbrí, Pablo Molinero i Maria Pérez.
 5. Actuació nens d’ESO dirigits per Marc Esbrí.
 6. Intermig: Exhibició ball al estil judoka; Miriam-Jon, Maria-Marc, Marta-Pablo i Aakriti-Jordi.
 7. Entrega de cinturons.

https://www.instagram.com/p/Bj4a8GTH5Vw/?taken-by=judobcn


Divendres 15/06 – AE Sant Andreu: Aquest any Paco Franco estava més per temes organitzatius i al tatami estaven Pau Ferrer, Cristina Calvo i Laura Puig.

Després de realitzar una foto amb tots els integrants del club ha començat el festival amb una foto grupal. Per donar inici al festival s’ha realitzat l’exhicició dels mitjans/grans de l’Estel que realitzaven una sèrie de Nage-komis, tot seguit, va començar l’actuació dels alumnes d’infantil i fins 4t de E.P. i al finalitzar, es va realitzar un altre exhibició, aquesta feta per la Laura i l’Ivet Tella que mostraven judo a distància i una mica de defensa personal. Després els alumnes de 5è i 6è d’E.P. i per acabar, es va realitzar l’última exhibició molt xula i diferent feta pels més grans que simulaven un joc de la wii al estil judokil.

https://www.instagram.com/p/BkE-sAzHa1u/?taken-by=judobcn


Dissabte 16/06 – ESCOLÀPIES LLÚRIA: Un any més, el festival del Llúria ha estat tot un èxit. Pel matí, ja estaven molts preparant el material… I per la tarda a les 4 ja han començat a arribar els nens i a les 5 ja tenim un gran nombre de familiars al públic.

Després de fer una foto grupal, els judokes de P4/P5 van encetar la jornada. Un cop finalitzada, els nois de l’ESO van realitzar una actuació de salts, i van donar pas als primers alumnes de primària (1r E.P.) que van realitzar un festival amb els seus pares/mares/familiars, un cop ens vam despedir de pares i fills, els de l’ESO van tornar a realitzar una actuació on mostraven diferents tècniques de judo. Després van venir els nens de 2n E.P. que després d’una xulissima actuació van donar pas a una de les actuacions més aplaudides, per no dir, la que més, una feta per Gisela Ciuraneta i Anouskha que barrejaven dues pasions, una dança indú i el judo. Després el tatami va ser ocupadissim pels alumnes de 3r i 4t d’E.P. una 40 judokes alhora realitzant una actuació… Quina bogeria! A l’últim descans, es va realitzar una actuació by Ivet Tella i Laura Puig que van realitzar una mica d’acrobàcies, judo a distància i defensa personal. Per acabar, va ser el torn dels més grans de primària: 5è i 6è d’E.P que van realitzar: habilitats, tècniques de terra i peu, randoris i com en totes les actuacions: van finalitzar amb un joc i una foto grupal.

 


Dilluns 18/06 i Dimarts 20/06: Es van celebrar els darrers festivals, concretament al Calderon i a La Merced respectivament. Tots dos van anar molt be i amb ganes de que s’apuntin més nens de cara l’any vinent.