Festival d’hivern al Jesuïtes de Clot
1 min read

Festival d’hivern al Jesuïtes de Clot

Ahir dia 24 de febrer es va celebrar al Jesuïtes Clot el festival d’hivern, a càrrec de Marc Esbrí. Primer, els judokes del primer i segon torn van fer línia junts i van escalfar amb jocs, seguidament els més grans es van retirar donant inici al primer torn.

Al primer torn hi van participar els nens de P5, 1r i 2n. Després de fer la línia, els nens van fer caigudes i seguidament van anar a buscar als pares o germans per participar amb ells a la classe. Els nostres petits van ensenyar als seus familiars com immobilitzar i van fer un randori de terra, desprès els nens els van ensenyar a fer una tècnica de peu, van fer un segon randori amb els pares, aquest cop un randori de peu. Finalment tots junts van fer jocs i van acabar fent la línia.

PicsArt_02-25-09.30.55

A continuació els grans de 6è de primària a 2n de batxillerat, van fer una exhibició d’un entrenament de competició.

IMG_00100

Després d’aquesta, va començar els segon torn en que hi van participar els nens de 3r, 4t i 5è de primària. Desprès de fer la línia, els nens van anar a buscar els pares o germans i van fer un escalfament junts. A continuació els nens els van ensenyar una immobilització i van fer un randori de terra. Seguidament, van ensenyar als seus familiars una tècnica de peu i van fer un randori de peu. La classe va acabar amb jocs i finalment tots junts van fer la línia.

IMG_0010

Per acabar la jornada, Marc Esbrí va fer entrega de l’etiqueta de “segon nivell” per als cinturons.

IMG_0049

Podeu veure les fotos del festival aqui.