Dia 3 || Canyelles’17
1 min read

Dia 3 || Canyelles’17

Avui ha estat un dia bastant semblant al d’ahir, tots han realitzat un físic a primera hora, excepte els petits. Tots s’han trobat per esmorzar a les 9:00h i després han anat corrent a les seves respectives activitats que si fan tard segur que han de realitzar algún exercici físic extra. Acuestes activistas eren: olimpiades pels petits i mitjans i, judo pels grans.

Després els mitjans han anat al tatami i els grans a la piscina, on s’han trobat amb els petits. Que després serien rellevats pels mitjans. Els petits han anat al tatami a fer judo i els grans han anat a fer circuits a la pista.

*Els sub18 avui també han realitzat un mati diferent, i després d’esmorzar han anat a realitzar una sessió de peses.

Després de dinar i de fer dos hores de migdiada els petits han realitzat una hora de tallers, una de piscina, una d’esports i una de jocs de taula. Els mitjans han realitzat esports, judo i piscina. I, els més grans han fet judo, piscina i específic, on aquesta vegada els nostres judokes han practicat escombrades.

Una vegada sopats, les coses van canviar, no es va fer joc de nit, ja que, els grans siempre estan demanant baixar al pobre hi ho va aconseguir.

Aquí teniu les fotos de les estades.