Copa Espanya Cadet || Avilés
1 min read

Ahir 28 d’octubre, el Marc García va competir a Avilés, per tal de començar a sumar punts de cara al Campionat d’Espanya d’aquesta nova temporada en la categoria de -66kg. La competició va anar bé i vam sumar els primers punts del rànking, però sempre amb ganes de pujar al primer lloc del pòdium.

El judoka del nucli va realitzar un total de 8 combats, va estrenar la competició guanyant a Miguel Ferreiro (GAL), Alvaro Gonzalez (MAD), Jose Ignacio Dominguez (VAL) fins creuar-se amb Sergio García (ARA) amb qui va perdre i, per tant va anar a repesca, on allà va guanyar a Alonso Huertas (MAD), Martín Rodríguez (CLE) i Cristian Olcina (CLE). Després d’aquests 3 randoris de repesca va disputar-se la medalla amb Daniel Manso (MAD), on el judoka del Barcelona Nord va sortir vistoriós.

Aquí us deixem el pòdium de la categoria de -66kg.