Copa Espanya A Infantil i Cadet || Granadilla
3 mins read

Copa Espanya A Infantil i Cadet || Granadilla

Aquest dissabte 14 de desembre s’ha realitzat la Copa d’Espanya A Infantil i Cadet a Granadilla, Tenerife. Els entrenadora que s’han desplaçat amb l’equip han estat Marc Esbrí i Paula Portet.

Dissabte a les 9:00h va iniciar el torn cadet i a les 16:00h ho van fer els infantils. A continuació, us deixem amb els 16 integrants de l’equip: 14 cadets i 2 infantils.

Equip Infantil i Cadet del N.T.BCN

Resum dels cadets:

CATEGORIA -50kg
Àlvaro Sànchez
 després de guanyar als seus dos primers rivals, Lucas Scott (CAN) i Tiago Llarramendi (GAL), va caure a quarts contra Eric Juan Morales (CAN), i a la repesca no va poder amb Jaime Pérez (AND), va quedar 9è classificat.

CATEGORIA -55kg
Joan Felguera
, va perdre contra Ruben García (CAN) i no va poder fer repesca.

CATEGORIA -60kg
Kayna Oliveira després de guanyar a Oscar Varela (GAL), va perdre sense opció de repesca davant Ruyman Romero (CAN). 

CATEGORIA -63kg
Ivet Tella després de guanyar a Eva Savic (CAN), va perdre contra la campiona Alba Barreiro (AST). A la repesca va guanyar a Patricia Blaco (MAD) i va perdre amb Alba Sánchez (ARA). Va quedar 7a classificada.

CATEGORIA -66kg
Unai Pérez va perdre contra Jose Maria Amutio (AND) i no va fer repesca.

CATEGORIA -70kg
Lluna Navarro va perdre contra Maria del Carmen Romero (CAN). I no va tenir opcions a respesca. 
Maria Mas va guanyar a Carla Hernandez (CAN) i Alba Cajal (ARA), a semis va caure davant la campiona Laura Volo (CAN). Finalment va perdre la medalla de bronze davant de Lucia Riviero (GAL). va quedar 5a classificada.

CATEGORIA -73kg
Albert Gonzalez
va perdre contra Albero Lago (CAN) sense opció de repesca.
Edu Ferrando
va perdre amb Raúl de Abajo (CAN) i no va poder fer repesca.
Àlex Herrero
després de guanyar a Pablo Hernandez (CAN), va perdre amb Itzel Verbo (MAD), sense opció a repesca.
Cillian Magourty 
va perdre amb Jorge Àlvarez (GAL) i no va poder fer repesca.
Ignasi Viralta
 va guanyar a Alonso García (BAL) i va perdre amb Christian Morales (GAL). A la repesca va perdre amb Alejandro Chaves (CAN).

CATEGORIA -81kg
Gabriel Guillamón després de guanyar els dos primers combats amb Juan Pérez (CAN) i Miguel Miras (GAL), va perdre a semis amb Acaymo Armas (CAN). Finalment va quedar 3r guanyant el combat pel bronze a Aimedeyacoan Ruano (CAN). 
Pol Mor va guanyar el primer combat amb Alejandro Sánchez (CAN), i va perdre contra Jaime Méndez (GAL). A la repesca va guanyar a Damian Santana (CAN) i finalment va perdre contra Aimedeyacoan Ruano (CAN). quedant així 7è classificat.

Gabriel Guillamón, 3r classificat.

Resum dels infantils:

CATEGORIA -50kg
Joan Sánchez després de guanyar a Ilya García (CAN), va perdre quarts contra Gonzalo Fernandez (AST). A la repesca va guanyar a Raúl Ponte (GAL) i Daniel Gil (MAD). Al combat pel bronze va perdre amb Mauro González (GAL), quedant així 5è classificat.

CATEGORIA-57kg 
Eva Romera  va guanyar a Sydney Pano (CAN) i va perdre semis contra la campiona Adriana Suárez (CAN). Al bronze no va poder superar a Carlota Sáncez (MAD), quedant així 5a classificada.

Si feu click aqui podeu veure les fotos de la jornada.