Copa d’Espanya Júnior || Binéfar
1 min read

Copa d’Espanya Júnior || Binéfar

Acompanyats de Paco Franco i Marc Esbrí, els judoques de la categoria júnior es van desplaçar a Binéfar, Aragó per dis`putar la Copa d’Espanya que alla es celebrava. Hi van participar:

-60kg:
Miquel Artigas: va perdre el primer combat amb Miguel Ferrer (ARA).
Joan Felguera: va perdre amb Ignacio Panizo (MAD) i a la repesca no va superar a Hugo Teres (ARA).

-66kg:
Jordi Ferré: després de guanyar a Joseba Castelló (VAS), perd contra Sergio Garcia (ARA), i a la repesca no va poder amb Aaron Gonzalez (CTB).
Jofre Tella: no va superar el primer combat amb Ramón Vicente (ARA).

-81kg:
Jon Navarro: va perdre el primer contra Paulo Arrieta (VAS) i a la repesca va perdre amb Mateo Solis (AST). Va quedar 7è en aquesta competició.
Gabriel Guillamón: va perdre el primer contra Adrian Lagoz (MAD) i a la repesca va perdre amb Pablo Saiz (CTB). Va quedar 5è en aquesta competició.

-52kg:
Maria Pérez: després de perdre contra Alba Ramirez (ARA), a la repesca va guanyar a Andrea Alvarez (AST) i finalment va perdre el bronze amb Noelia Jardo (CAT). Va quedar 5a.

-63kg:
Aakriti Dasgupta: va guanyar el primer a Eva Casas (ARA) i va perdre el segon amb Lucia Jardon (AST), a la repesca va guanyar a Patricia Cantalapiedra (BAL) i finalment va perdre el bronze amb Susana Tafalla (ARA). Va quedar 5a.
Ivet Tella: va perdre contra Ana Casas (ARA).

-70kg:
Maria Mas: va quedar 7a, després de perdre el primer combat contra Alba Cajal (ARA), a la repesca no va poder superar la seva rival Justine Mouze (FRA).