Copa d’Espanya Cadet | Osca
2 mins read

Copa d’Espanya Cadet | Osca

Onze judokes del NTBN van marxar divendres cap Aragó divendres al migdia amb Paco Franco i Pere Mercader.

El divendres un cop tots van donar el pes… van marxar a descansar per l’endemà, ja que a les 8:00h tocava estar al poliesportiu preparant-se. Perquè cap a les 9:00h va començar la competició: 
-50kg Jan Marín i Alvaro Sánchez perden els seus combats contra Alex Scofield (ARA) i Iñaki Abaurrea (NAV) succesivament i no repesquen. Joan Felguera ha començat la competició a quarts perdent amb Joel Ibañez (ARA), a repesca ha guanyat a Iker Vega (CTB), Iñaki Abaurrea (NAV) i perd el combat de medalla amb Ahmed Mssahal (CAT).
-55kg Gerard Cuartilla guanya a Nestor Lazama (CLE) i perd amb Jorge Laguarza (ARA). 
-63kg Lluna Navarro perd amb Ana Casas (ARA) i no repesca. En canvi, Ivet Tella realitza més combats: guanya a Larisa Ciuraru (ARA) i a Paula Bienvenido (CAT), a quarts es topa amb la cap de sèrie Leire Ronal (NAV) que la fa anar a repesca on perd el primer combat contra: Amelia Sanchez (CAT).
-66kg Edu Ferrando i Albert Gonzalez perden amb Pau Angles (ARA)  i Alberto Poznan (ARA) i no tenen accés a repesca.
-70kg Maria Mas comença guanyant a Lucia Mallen (ARA) i a Alba Cajal (ARA), a semifinals però, no supera a Eunate Etxebarria (VAS). I per el combat de medalla amb Nora Espie (VAS).
-73kg Cillian Magourty va perdre el primer combat vs David Sacara (CAT) i no va repescar.
-81kg Gabriel Guillamón guanya a Kaisan Molina (CAT) i perd les semifinals contra Oier Duran (VAS) i guanya el bronze al company de club: Pol Mor. Qui ha perdut amb Vladislav Parechyn (ARA) i el primer de repesca abans de lluitar amb el Gabriel ha fet amb Agustin Fortunato (ARA).