Copa d’Espanya A Sub15-Sub18 || Granadilla
5 mins read

Aquest cap de setmana del 14 al 16 de desembre s’ha realitzat la Copa d’Espanya A Infantil i Cadet a Granadilla, Tenerife. Els entrenadora que s’han desplaçat amb l’equip han estat Marc Esbrí i Paula Portet.

Dissabte a les 9:00h va iniciar el torn cadet i a les 15:00h ho van fer els infantils. A continuació, us deixem amb els 16 integrants de l’equip: 8 cadets i 8 infantils.

EQUIP CADET

CATEGORIA -48kg
Alba Martinez va guanyar a Lidia Correjes (VAL) i després va perdre davant de Ines Hinojosa (ARA) que va quedar tercera. A repesca va perdre també amb Clara Domingo (AND).

CATEGORIA -50kg
Joan Felguera
, amb judogi blau va enfrentar-se a Mario Rodriguez (CLE) i després a Daniel Murillo (ARA). Al caure a repesca, va realitzar tres combats més, on els dos primers els va guanyar i el tercer el va perdre, va realitzar els randoris vs Alejandro Nunez (CAN), Yeray Rivero (CAN) i Ahmed Mssahal (CAT) successivament. I per tant, va quedar 7è Classificat.

CATEGORIA -63kg
Lluna Navarro va perdre un ajustadissim combat davant de Carla Sanchez (MAD) que es va decidir al golden score. I no va tenir opcions a respesca.
Ivet Tella va guanyar el previ a Leticia Serafín (CAN) i va perdre octaus amb Lara Martín (MAD), quedant-se fora de la repesca.

CATEGORIA -66kg
Albert Gonzalez
va superar amb facilitat el primer combat amb Sergio Jimenez (CAN) però va perdre el següent amb Rodrigo Perez (ARA) qui el va deixar sense opcions a repesca.
Adrià Rey va anar superant a Alberto Lago (CAN), Pau Angles (ARA) i Ignacio Rodriguez (CLE) fins plantar-se a quarts, on va perdre amb el segon del rànking Felix Obregon (RIO) i a repesca va perdre davant de Joel Candal (GAL), i el va fer quedar en 9a posició.

CATEGORIA -70kg
Maria Mas va guanyar a Aurora Melian (CAN) i a quarts va perdre amb Maria Bares (ARA). A repesca va guanyar a Marcela Ayudarte (CAN) i va perdre la medalla de bronze davant de Raquel Miret (ARA).

CATEGORIA -81kg
Gabriel Guillamón va guanyar el seu primer combat vs Harry Ernesto Edwington (CAN), va lliurar quarts i a semifinals va perdre amb Acaymo Armas (CAN). I en la disputa va vèncer a Saul Chaya (CAN), per quedar 3r Classificat.

EQUIP INFANTIL

CATEGORIA -42kg
Juan Sánchez va debutar en la selva primera Copa d’Espanya vs Mikel Gonzalez (AST) qui va quedar segon, al finalitzar la competició.
A repesca va guanyar a Cristian Eduardo Pérez (CAN) i Samuel Scott (CAN) i a la disputa per la medalla va perdre amb Marcos Toledano (MAD). I es va col·locar en 5a posició.

CATEGORIA -46kg
L’Asier Gallud va perdre el seu primer combat contra Juan Antonio Nunez (CAN) i al aquest arribar a semifinals, l’Asier va poder repescar guanyant primer a Mauro Gonzalez (VAL) i lluitar per la medalla contra Mauro Gonzalez (GAL). Finalment, va quedar 5è Classificat.

CATEGORIA -55kg
Alexander Queralt va guanyar els seus combats amb Alex Lopez (MAD), Jonathan Hebing (CAN) fins arribar a quarts, on va perdre amb Nicolas Torrecillas (VAL) qui finalment va fer 2n. I a repesca va perdre davant de Miquel Higueras (ARA), fet que el va posicionar en 7è lloc.
Unai Pérez va realitzar un combat també contra Miquel Higueras (ARA) que el va deixar també sense possibilitats de seguir viu en la competició.
Kayna Oliveira va començar la competició guanyant a Javier Agut (MAD), seguit de Gorka Moledo (GAL) i Luis Sedano (VAL) “aquests dos van finalitzar en 3a posició”. I a la final, també va superar per ippon a Nicolas Torrecillas (VAL) per penjar-se la medalla d’or.

Dària Queralt, l’única representant del nucli en categoria infantil femení va quedar 3a Classificada al perdre amb Paula Hernández (CAN) i guanyar a Berta Llobet (CAT).

Marc Llorens tenia un combat previ contra Pablo Gonzalez (CAN), després va guanyar també al poc de començar a Eduard Reina (CAT) i a semifinals va fer el mateix amb Ademar Penalver (VAL). I la final va superar per ippon a Pablo Gonzalez (CAN), penjant-se la medalla d’or.
Guillem Berenguer l’altre judoka del nucli, no va tenir un bon inici, al perdre amb Pablo Gonzalez (CAN) qui va realitzar la final amb Llorens. Però va lluitar per la medalla després de guanyar a Oriol Garrido (CAT) i guanyar el combat de medalla a Ademar Penalver (VAL). Una 3a posició pel segon judoka del NTBN de -66kg cadet.

Aquí us deixem amb els pòdiums i si feu click podeu veure les fotos de la jornada.