Canyelles || Dia 2
3 mins read

Canyelles || Dia 2

Com de costum. Com es nota que encara no estan cansats! A les 7, ja s’escoltaven sorolls per les habitacions i lavabos… Serà que tenien ganes de començar el físic?… vosaltres creieu? (jo personalment, no)

I quan l’alarma dels monitors a sonat: el grup d’èlit, de tecnificació i infantil han anat a realitzar el físic amb el seu respectiu monitor.

El grup 1 han començat del dia amb una duatló.

Els del 2 han realitzat 20 minuts de carrera continua i una sèrie de rampes.

I, el grup 3: han fet un total de 20 minuts de treball: separats en 5 min de carrera continua i la resta d’un circuit de 2×8.

Just quan acabaven, els més petits ja estaven abaix preparats per esmorzar i començar un nou dia carregat d’activitats.

Grup 1: 
Després d’esmorzar, han anat a fer judo i després han marxat cap al poble a realitzar una sessió de peses fins l’hora de dinar que han tornat cap a la casa de colònies. Al acabar la siesta han realitzat una “classe especifica teòrica” (conjuntament amb els del grup 2) i després ho han possat a la pràctica al tatami. I finalment, s’han banyat durant una bona estona fins gairebé l’hora de sopar.

Grup 2:
Els del Xancó, un cop esmorzats han anat a realitzar circuits. Després s’han posat el kimono per anar a realitzar una sessió de judo. I després d’una hora i mitja de judo s’han a anat a refrescar i a jugar a la piscina.
Al acabar de dinar i descansar han anat a la platja a realitzar una sessió de físic.

Grup 3:
Després d’esmorzar han anat a remullar-se a la piscina, seguit d’una sessió de circuits que ha finalitzat amb un joc. I després, han realitzat 1:30h de judo. Després de dinar, han anat a carregar piles  i a “fer la siesta”.
Després d’un bon temps de descans han fet una sèrie de jocs, piscina i una sessió específica amb kimono que ha finalitzat amb 30 minuts al tatami.

Grup 4:
Els més petits que després d’esmorzar han realitzat tallers, després de cap han anat cap a la piscina i després han jugat una bona estona a diferents esports.
A la tarda, han fet judo, han seguit en l’elaboració del taller i piscina.

Després de sopar, ha estat el torn dels judokes del grup 3 per realitzar la prova dels globus.  

EQUIP 1EQUIP 2EQUIP 3EQUIP 4
PAU
LLUNA
PABLO
ANDREA
GERARD
JULIETA
NIL
FINN
EMMA
SERGIO
POL
AINA
MARC B
LOLA
AYLIN
MAR
LLUC
LAURA
LUCA
ALEIX
CAYANA


L’equip 1 s’encarregarà de parar la taula d’esmorzar i dinar; i, l’equip 3 de sopar.

Ja podeu veure les fotos del dia 2 fent click aqui.