Campionat d’Espanya S18 i S15 || Valencia
2 mins read

Campionat d’Espanya S18 i S15 || Valencia

Kayna Oliveira (-55kg) começa guanyant a Adrian del Barrio (CLE) per ippon al poc d’arribar al minut, a quarts s’ha topat amb Lois Novo (GAL) a qui també ha guanyat per ippon al minut. A semifinals, s’ha topat amb el segon del rànking nacional amb qui ja havia fet anteriorment, Luis Sedano (VAL) a qui també ha guanyat per ippon als dos minuts. I a la final, no ha pogut superar a Daniel Robles (MAD) i s’ha tingut que quedar amb la segona posició al Campionat d’Espanya.

https://www.instagram.com/p/Bwu3QXtFO9H/

En la categoria de -66kg vam portar a Marc Llorens que hi assistia per ranking nacional,  tot i portar el combat per dos shidos, va perdre amb Juan Dominguez (AND). En aquest pes, també teniem a Ignasi Viralta que gracias a ser el primer del rànking català i va poder accedir. Aquest judoka, va guanyar el previ a Ander Jauregi (VAS) per ippon i a octaus a Eduardo Tigeras (MUR). A quarts va perdre amb Luis Aracil (VAL) i al caure a repesca va guanyar a Diego Cassola (MAD) i al seguir a repesca va caure amb Tanausu Gonzalez (CAN). L’Ignasi va quedar en 7a posició.

L’únic cadet del NTBN va ser Gabriel Guillamón (-81kg) qui va quedar 3r d’Espanya. Primer va començar guanyant a Alvaro Galindo (CLM), a Adrian Romero (MAD). A semifinals no va poder superar a Aharon Santamaria (MAD) i per la medalla de bronce va guanyar a Soni Pardo (BAL) per ippon.

https://www.instagram.com/p/BwxR3Gkldy0/

I finalment, va  competir Daria Queralt (-63kg Inf) que va perdre amb Leanna Victoria Reyes (VAS) i no va tenir opcions a repesca. 

També va viatjar amb ells, Unai Pérez que per una lesió d’última hora no va poder competir.