Campionat d’Espanya Infantil i Cadet || Talavera de la Reina
2 mins read

Finalment vam classificar a quatre judokes: 50% noies i 50% nois; 50% cadets i 50% infantils. Tots van marxar cap allà el divendres, ja que dissabte començava el Campionat d’Espanya en Edat Escolar i finalitzaria el diumenge. Els dos tècnics del club hi van assistir: Paco Franco i Marc Esbrí per donar suport als nostres judokes.

Marc García (-66kg Cadet) va començar la cita guanyant a Pablo Sangil (BAL) i a continuació també va guanyar a Alberto Aceituno (MAD) tot i que al finalitzar la cita compartirien lloc al pòdium. A semifinals va perdre davant de Sergio Garcia (ARA) qui va obtenir el titol de sotscampió. A repesca, el Marc va guanyar el combat de medalla davant d’Unai Merino (VAS). I aquí tindriem l’única medalla (3r Classificat) obtinguda en aquesta cita per un judoka del NTBN.

Àlvaro Sánchez (-38kg Infantil) el lleuger del NTBN no va tenir un sorteig fácil… Si superava el primer combat li tocava el cap de sèrie, que va resultar ser 2n. I això ens va dificultar poder accedir a la repesca al perdre el primer combat amb Ismael Mari (VAL) al Golden Score.

Lluna Navarro (-63kg Infantil) la joveneta de l’equip va perdre davant Berta Merino (CLM) de wazari i no va tenir opcions a repesca al perdre la manxega la seguent ronda.

Aakriti Dasgupta (-63kg Cadet) va començar la cita guanyant a Marta Fuertes (RIO) de wazari. Després va fer amb Estabiliz Leon (MAD) amb qui va perdre i després va perdre amb Valeria Torres (VAL) i això la va fer quedar en 9a posició.

Aquí s’acaba una temporada, que no ha finalitzat per molts com esperàvem, gent que no ha pogut classificar-se i s’ha quedat a Barcelona, gent que ha fet una temporada brillant i no acabat assolint el seu objectiu principal… En definitiva, només ens queda una cosa: entrenar, entrenar i entrenar.