Campionat de Catalunya Aleví || Sentmenat
2 mins read

Campionat de Catalunya Aleví || Sentmenat

Avui 20 de maig s’ha celebrat el Campionat de Catalunya Aleví on hi han assistit alguns judokes del N.T.Barcelona Nord, hi han assistit uns 6 judokes distribuits en els següents pesos:

El primer torn ha començat a les 10:00h aprox. i el segon cap allà les 13:00h. On al primer han competit els nostres judokes de les  categories -40/-45/-50 i en el segon, el judoka de -55kg.

-40kg Alexander Queralt i Asier Gallut. 

Els dos judokes han passat primers de lliga i han disputat les semifinals, on per poc els dos fan vencedors i es creen a semifinals, però l’Asier ha perdut el pase a pocs segons i ha finalitzat quedant en una meritòria 3a posició. L’Alexander, però ha guanyat la final i ha quedat en 1a posició.

-45kg Unai Pérez.

L’Unai ha quedat segon de lliga i al haver tants judokes al seu pes, només ha passat el primer de cada lliga. Això ha fet, que després de realitzar 3 combats no ha pogut seguir i s’ha hagut de quedar amb una 5a posició.

-50kg Ignasi Viralta i Guillem Berenguer.

En aquest pes hi havien 10 judokes (repartits en dos lligues de 5 judokes) i només pasaven de cada pes els dos primers de cada lliga. L’Ignasi ha quedat primer de la primera lliga guanyant els seus 4 combats i, el Guillem ha quedat segon de la segona lliga, ja que, ha perdut un dels quatre combats. Aquests resultats han fet que els judokes del NTBN es trobessin a semifinals on l’Ignasi ha perdut i ha finalitzat en 3a posició. I el Guillem ha guanyat també la final i ha quedat, per tant, en 1a posició.

-55kg Marc Llorens.

El Marc ha superat amb superioritat els seus combats de la lliga, per tant, ha pujat al 1r lloc del pòdium.