Trobada dels JudoXics
2 mins read

Trobada dels JudoXics

Alguns dels nostres judokes nascuts entre el 2007 i 2012 van assistir ahir a la primera edició de JudoXics, que ha tingut lloc al Pavelló Olímpics de la Vall d’Hebron a Barcelona.

Després de separar els nens en diferents grups que rebien el nom de Mickey, Minnie, Goffy, Daisy, Pluto (personatges disney) i Jaky (la mascota judoka). Els nostres judoques estaven en els diferents grups amb un dels nostres monitors pel que fes falta:

Mickey (vigilats per la Cristina Calvo): Lluna Magrans, Laura Ribera, Aina Fernández, Ivanoba Ramos i Alexandra Belmar.
Goffy: (Laura Puig) Ronan Magourty, Pol Berenguer, Pau Margelí, Alejandro Carrión i Alejandro Gómez.
Donald:(Maria Pérez) Tiago López i Pau Torres
Minnie:(Àlex Torres) Alejandro Calderón, Hugo Clota, Biel García, Raquel Pi, i Victor Hernàndez.

A la primera estació, els nens treballaven la confiança. En aquesta estació es posaven en parelles, un amb els ulls envenats i l’altre sense. consistia en guiar el company sense que es xoquès amb ningú.

En la segona estació, els nens treballaven el contacte mitjançant el joc del tren de l’alegria, on situants en files havien de passar per sobre els companys fins arrivar al capdavant de la fila, i un cop allà tornar la pilota, i així succesivament fins a arribar a l’altre costat del tatami.

En la tercera, els nens treballaven l’equilibri. Agafats per la màniga i la solapa, els nens havien de fer caure al seu company estant els dos ajupits.

En la quarta estació, els nens treballaven la força, en parelles situaven el cinturó entre els dos i agafats s’estiraven, si un creuava en cinturó l’altre el podía tirar.

En la cinquena estació els nens situats en parelles van fer randoris, quan un dels dos cau, canviaven de parella.

Finalment, la sisena que consistia en un castell inflable on els nens podíen jugar.

L’activitat va finalitzar a les 19:00h aproximadament amb la recollida dels regals i una foto de tots els participants.

Fotografia final de tots els participants