Tournoi Ville de Nîmes Júnior i Cadet || França
2 mins read

Divendres, la Laura Puig va sortir cap a França amb els nostres amics canaris Jorge, Rosi i els seus judokes, ja que, l’endemà competia al Tournoi Ville de Nimes Júnior.

Dissabte es va trobar amb la judoka del núcli Marta Antón (+78kg) que va quedar 1a Classificada després de realitzar tres combats de lliga contra: Olivia Figlie, Noemie Arnaud i Fiona Ferreira.

La Laura Puig (-78kg) va perdre dos combats amb Leslie Jeantet i Marion Chatelain i es va quedar sense opcions de passar a semifinals.

Aquí us deixem amb el pòdium:

IMG_1106
Pòdium +78kg: Marta Antón, 1a Classificada.

Mentrestant, Marc Esbrí sortia de Mundet amb tres judokes per competir al mateix torneig però en categoria cadet. Al arribar, aquests es van trobar amb la Laura i l’equip del Jorge i la Rosi, amb qui van sopar i més endavant van anar a dormir per estar preparats l’endemà.

2017-12-03-PHOTO-00000093
Part de l’equip Aakari i Las Nieves amb els judokes del NTBN.

L’endemà va ser una competició amb un nivell des del meu punt de vista més elevat, ja que, hi havia un nombre més elevat de judokes, ja que, els guanyadors es classifiquen directes per anar al seu campionat nacional, per tant el nivell es més elevat partint de que en aquest torneig hi ha més nivell que en una Copa d’Espanya. Els nostres judokes del nucli que van assistir a aquesta cita foren:

IMG_1124
Jofre Tella, Aakriti Dasgupta i Marc García || Sponsor Xavier Mor Xocolatier.

Marc García (-66kg): va realitzar dos combats i no va tenir opció a repesca. El primer contra Brayan Wothor i el segon amb Riccardo Pappalardo.

Jofre Tella (-66kg): el judoka ja Junior a Espanya va guanyar per ippon a Jurcis Ekaba-Itoua, però després va perdre davant d’Agustin Perrier i al repescar tampoc va poder superar a Victor Sautarel.

Aakriti Dasgupta (-63kg): va realitzar una molt bona competició guanyant per shidos a Pauline Plasse, per ippon després de portar tres wazaris en contra a Doriane Leroy, després a quarts va guanyar a Cecile Barnicaud per ippon després d’un intens combat, a semifinals però va perdre un combat molt igualat amb Laura Haberstock, qui després va quedar campiona del torneig. El combat per la medalla, només per un wazari de diferència (3-2), la francesa Mia Chastaing de Geofroy va guanyar el combat.

Un cop finalitzada la competició els cinc integrants del nucli van tornar cap a Barcelona.