Copa A d’Espanya Júnior || Gran Canària
1 min read

Copa A d’Espanya Júnior || Gran Canària

El passat dissabte 2 de novembre es va celebrar la copa d’Espanya A de Gran Canària, on hi van assistir, sota la responsabilitat de Marc Esbrí, els següents judokes de l’equip júnior:

En la categoria femenina: Maria Pérez (-52kg) i Aakriti Dasgupta (-63kg). I en la masculina: Jofre Tella (-66kg), Jordi Ferre (-66kg) i Marc García (-73kg).
Aquí us deixem un petit resum de la competició:

Maria Pérez (-52kg):
No va poder superar la seva rival Marina Castelló (VAL), i va perdre el combat de repesca contra Sofia Agustina Albornoz (CAN).

Aakriti Dasgupta (-63kg):
La judoka del nucli ha perdut davant Ainoa Salazar (CAN), i al bronze no va poder superar  Susanna Tafalla (ARA). Va fer 5a en aquesta competició.

Aakriti Dasgupta, 5a classificada.

Jofre Tella (-66kg):
El nostre judoka va perdre davant Xerach Hernandez (CAN), i no va tenir opció a repesca.

Jordi Ferre (-66kg):
Després de guanyar el primer combat amb Diego Pérez (CAN), no va poder superar al seu segon rival Alberto Gamero (EXT), i no va poder repescar.

Marc García (-73kg):
Marc va guanyar contra Raúl De Abajo (CAN), i a segona ronda supera també a Diego Hernandezb (CAN). Després de guanyar quarts contra Jone Morales (CAN), per a la semifinal contra Aitor Goikoetxea (VAL). Finalment va quedar tercer guanyant el combat pel bronze a Alejandro Medina (CAN).

Marc García, 3r classificat.

Podeu veure les fotos fent click aqui.