1 min read

European Cup Junior || Coimbra

Marta Antón després de proclamar-se Campiona d’Espanya, la selecció española la va convocar per assistir a la Copa d’Europa celebrada a Coimbra. La judoka del NTBN va agafar l’AVE dijous a la tarda cap a Madrid i abans de sopar ja estava a Coimbra. Dissabte va començar la Copa d’Europa però la Marta va competir diumenge ja que competeix en la categoria de +78kg. Categoria on hi havien inscrites 11 judokes en total, 3 d’elles espanyoles.

Diumenge, la Marta va començar guanyant d’ippon d’Osoto-gari a Maria Arruda (POR). Després va perdre de wazari davant d’Aleksandra Khomyn (RUS) qui finalment va quedar 2a classificada. Un cop a repesca, va inmovilitzar a Annabelle Darlow (CAN) i el bronce el va perdre d’inmovilització davant de Merel Barkman (NED). Per tant, Marta Antón va quedar 5a a l’European Cup de Coimbra.