Judo Xics by Dani Talón

El passat dissabte 17 de novembre es va fer una trobada a Llars Mundet amb la Federació Catalana de JUDOXICS. Va ser tot un éxit! Vam assistir més de 450 nens amb els nostres acompanyants i ens ho vam passar d’allò més bé.

Per iniciar la trobada, els judoques vam fer uns excercicis molt divertits amb un paracaigudes. Després els professors ens van numerar amb números de l’1 al 4 i d’questa forma vam fer els grups per als paracaigudes i per a fer els 4 tallers. I es que hi havien 4 tallers, un de judo peu, un de judo terra, un de massatges i un de zona lúdica.

Al de judo peu es va practicar la clau Ipon Seoi Nague, mentre que els acompanyants van fer una iniciació al judo.

Al de judo terra vam fer uns jocs per practicar les “gambes” que són uns moviments que es fan a judo terra per a desplaçar-se amb els acompanyants.

Al taller de massatges, els judoques i els acompanyants ens vam fer mútuament uns massatges seguint les instrucció d’un professor fisioterapeuta que en savia molt.

Al taller lúdic només van participar els judoques els acompanyants es van quedar a la grada. El taller lúdic consistia en un puzle gegant i uns inflables amb globus.

Al final ens van donar uns premis, una bossa de chuches, una ampolla d’aigua i una samarreta de JUDOXICS. Va ser genial!!!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*