GRANS Resultats al ranquing Catalá Cadet

El passat dissabte 26 de gener va tenir lloc al Poliesportiu de Llars Mundet el rànquing català cadet, classificatori pel Rànquing Nacional que el disputaran a Madrid. Només podran anar el primer de cada pes i el segon representant serà el que tingui millors resultats i hagi assistit als entrenaments federatius.

El nostre Centre de Tecnificació ha estat representat per un gran número de judoques. Del Llúria en Ot Montoy, Gerard Esbrí, Anna Mercader i Pablo Lorenzo. Del Bushido en Gerard Tortajada, Rossó García, Judith Guash, Marc Lage, Marc Galán i Laureà Moreno. Del Yawara, Míriam Martínez.

Bons no, boníssims combats van fer els nostres judoques.

-55kg Ot va guanyar el primer però després va perdre amb el judoka de l’Hospitalet de l’Infant, repescant amb l’altre representant del Bushido, el qual s’imposa per dos kokas, quedant en 3era posició.

-60kg En Gerard va fer també una bona competició, però una mica desesperada ja que els atacs s’havien de preparar més. Va arribar fins a la final i s’enfrontava amb el judoka del Siluets de Tarragona. En Gerard va fer un d’aquests atacs una mica precipitats que l’altre competidor va aprofitar per fer un morote seoi nague i li va marcar ippon. Un segon lloc que no està malament, però sap a poc.

-81 kg En Pablo va guanyar tots els combats per ippon. Una molt bona competició que esperem que continui a Madrid el 9 i 10 de febrer.

+81kg En Laureà es va imposar a tots els seus rivals, però va perdre la final al badar una mica.

En Gerard Tortajada i en Marc Lage van perdre els seus combats i no van tenir opció de repesca.

En la categoria femenina
-52kg Judith Guash també va fer una bona competició fins a la final, la qual va perdre amb la Bruna Roger del Alella. L’Anna va guanyar el seu únic combat i… directe a Madrid.

-57kg La Rossó va fer una competició de formiga. Poc a poc es va anar trobant millor fins que arriba a la final i perd amb una noia molt coneguda per nosaltres, l’Anna Latorre.

-70kg Míriam va quedar en segon lloc. Segurament podria haver guanyat… però ella ja sap com s’han de fer les coses, per que surtin bé..

Cal continuar així, i ara cap a Madrid!!

1 Comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*