Copa Espanya A Absoluta || Pamplona
1 min read

Aquest dissabte han competit tres judokes a la Copa d’Espanya A (Absoluta) a Pamplona, aquí us deixem un breu resum de com ha anat la competició.

Jordi Xancó (-81kg) ha començat perdent el primer combat de wazari davant d’Alvaro Caminero (MAD) qui més tard ha quedat en 1a posició. Per tant, el Jordi ha repescat amb Julen Lopez (NAV), Fernando Gómez (ARA) i Jose Luis Diaz (VAL) i a tots tres els ha guanyat. I ja per finalitzar, en el combat per la medalla ha guanyat a David Cano (VAS).

Miriam Rosado (-57kg – Judo Pineda) ha lliurat quarts i s’ha plantat a semifinals on ha perdut davant de Sonia Montero (MAD) pèrdua que l’ha dut al combat de medalla on ha guanyat a Eva Perez (RIO).

Marta Antón (+78kg) ha realitzat tres combats, ja que al ser quatre judokes han fet lliga, on ha lluitat contra Patricia Ferrer (ARA) a qui ha guanyat de wazari, Aurelie Perret (FRA) i Maria Rodriguez (AST) a les que ha guanyat d’ippon. I això l’ha portat al primer calaix del pòdium.