Campionat d’Espanya S21 || Madrid
1 min read

Marc García, l’únic judoka del NTBN classificat, ha donat inici a la categoria de -73kg i del campionat; pel tatami 2 a les 10h.

Ruben García. Marc García (5è Class. -73kg)

Després de quatre minuts on el judoka català no va poder puntuar, va disputar el GS on, als pocs segons, va marcar ippon a Ion Lopez (GAL).
Comença el segon combat contra el primer del ranking Joel Zayas (MAD) i anaven dos shidos a un del madrileny. Quan faltaven uns 30 segons el judoka del club va marcar wazari i va mantenir-lo fins al final per continuar a la següent ronda.
A quarts es va topar amb Saba Danelia (VAS), a qui li va aconseguir treure dos shidos però no el combat al golden score.
I per tant, el judoka de la catana va caure a repesca:
A repesca va enfrentar-se a Moussa Macalou (ARA) i a la mitat del randori aproximadament va marcar ippon. I així es va col·locar en el següent i últim combat contra Javier Peña (MAD) que s’ha acabat decidint per shidos, on el judoka del centre de tecnificació ha quedat en 5è Classificat.